Tautas metodes cīņā ar bronhītu

Starp dažādām elpceļu infekcijas slimībām bronhīts ieņem īpašu vietu.

Šo bronhu gļotādas iekaisuma procesu var izraisīt vīrusi, baktērijas, sēnītes, kā arī dažādas vielas, kas iekļūst plaušās, piemēram, toksīni, amonjaks vai parastie putekļi.

Saslimis cilvēks izjūt ne tās patīkamākās sajūtas: viņam ir klepus, ko pavada dzeltenas vai pat zaļgani krēpas, kā arī sāpes krūtīs. Ja laikus nesāk cīņu ar bronhītu, tā attīstība var novest pie pneimonijas un tādējādi apdraudēt cilvēka dzīvību. Lai no tā izvairītos, ir svarīgi saprast, kuri bronhīta ārstēšanas līdzekļi patiešām palīdz izārstēt un kuri tikai slēpj problēmu, novēršot simptomus.

Bronhīta ārstēšanai paredzēti medikamenti

Pirmkārt, pacientam ar šādu slimību ir nepieciešams gultas režīms un pilnīga atpūta. Akūta bronhīta gadījumā, ko vairumā gadījumu izraisa baktērijas, speciālisti izraksta antibiotikas. Par visefektīvāko un drošāko tiek uzskatīts medikaments Biseptol. Dažos gadījumos var nozīmēt arī Septrin, Lidaprin un penicilīna sērijas līdzekļus.

Visos slimības ārstēšanas gadījumos pacientam tiek nozīmēti pretiekaisuma līdzekļi (Ibuprofēns, Paracetamols, Aspirīns), kā arī atkrēpošanas līdzekļi (piemēram, Bromheksīns).

Šāda visaptveroša pieeja bronhīta ārstēšanai ļauj atbrīvoties no slimības 7-10 dienu laikā.\

Tautas ārstniecības metodes bronhīta ārstēšanai

Hronisks bronhīts ir patstāvīga slimība, kad bronhu iekaisuma pazīmes nepāriet trīs vai vairāk mēnešus gadā un tām ir tendence biežāk parādīties. Šādu bronhītu ārstē ar iepriekš aprakstītajiem medikamentiem, bet tā apkarošanā var ļoti palīdzēt tautas līdzekļi.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment